Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці привітали ветеранів

У Знам’янці привітали ветеранів
9 Травня, День Перемоги! Це — одночасно і радісне, і сумне свято. До цих пір не існує в нашому місті, в нашій країні родини, яку б не торкнулася страшна, жорстока війна.
У це велике свято ветерани по-військовому скупі на виявлення почуттів. Вони з тремтінням у голосі розповідають про найважливіші для них моменти війни, вітають один одного зі святом.

Напередодні 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершенням Другої світової війни міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови В.Загородня, голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, начальник управління соцального захисту населення А.Волошина, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко відвідали 31-го ветерана Другої Світової війни вдома.

Такі зустрічі додають нашим ветеранам душевного тепла, сили духу, оптимізму, впевненості в завтрашньому дні.

У Знам’янці привітали ветеранів

Під час проведених зустрічей ветеранам були вручені вітальні листівки, продуктові набори, матеріальна допомога від міської влади та пледи від народного депутата України Олеся Довгого.

Ветерани в свою чергу побажали керівництву міста успіхів, нових трудових звершень у справі продовження розвитку Знам’янщини з метою покращення матеріального добробуту його жителів.

"ВК" у PDF