Знам’янський район
Влада / Суспільство

Посади дерево миру

Посади дерево миру
Що ви робили минулої суботи? Напевно, відпочивали. Адже надворі похолоднішало і постійно дощило... А у Знам'янському міському парку відпочинку того дня тривали роботи.
Перший заступник міського голови В. Загородня, заступники: С. Гребенюк, Г. Лихота, голови представники ДП "Чорноліське лісове господарство", бригада з прибирання міста, що працює при управлінні містобудування, архітектури та житлово -комунального господарства, висаджували молоді деревця. Директор ДП "Чорноліське лісове господарство".

Посади дерево миру

Олександр Зуєв розповідає: "Разом із заступниками міського голови, комунальниками, головним лісничим Олегом Яценком, лісничим Знам'янського лісництва Олександром Радзівіловим ми висадили 17 саджанців дубу звичайного у парку.

Передали їх місту безкоштовно. Усе це зроблено у рамках акції "Посади дерево миру" ,що відбувається під егідою Міністерства екології та природних ресурсів, а також у рамках загальноукраїнської акції "Майбутнє лісу у твоїх руках", що відбувається за ініціативи Державного агенства лісових ресурсів України
".

Посади дерево миру

У Знам'янці протягом кількох днів у різних частинах міста було висаджено 450 саджанців дерев різних видів.

"ВК" у PDF