Світловодський район
Влада

На Світловодщині обговорили питання співпраці між бізнесом і владою

На Світловодщині обговорили питання співпраці між  бізнесом і владою
24 березня відбулося засідання круглого столу з питань активної співпраці та налагодження комунікаційної роботи між сільськогосподарськими підприємствами району, районною державною адміністрацією та органами місцевого самоврядування.
Це відкрита зустріч голови Світловодської районної державної адміністрації Сергія Твердовського з сільгосптоваровиробниками, депутатами районної ради, сільськими головами.

«Всі ми розуміємо, що будь-які партнерські стосунки не можливі без наявності зворотного зв’язку, комунікативних відносин і, відповідно, мета сьогоднішнього заходу:

- налагодження таких відносин між сільгосптоваровиробниками, районною владою та органами самоврядування;

- зміни формату відносин між бізнесом і владою в районі, перехід від бюрократизму до партнерства, конструктиву, взаємоповаги та взаємодопомоги
», - розпочав Сергій Сергійович.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та відомств України в районі презентували бюджетні програми щодо фінансової підтримки галузі АПК в 2017 році. Розповіли про порядок здійснення часткового відшкодування з районного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів у рамках районної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Світловодському районі на 2016-2018 роки. Поінформували про зміни у земельному законодавстві, що стосуються земель сільськогосподарського призначення.

"ВК" у PDF