Знам’янський район
Влада

Сергій Філіпенко зустрівся з мешканцями Знам’янки Другої

Сергій Філіпенко зустрівся з мешканцями Знам’янки  Другої
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів заплановану робочу зустріч з мешканцями смт. Знам’янка Друга.
Міський голова проінформував присутніх про основні здобутки виконавчого комітету Знам’янської міської ради за результатами діяльності минулого року, а також акцентував увагу на ключових питаннях, які потребують першочергового вирішення. Про якість роботи свідчать показники виконання дохідної частини бюджету. За 2016 рік до загального фонду міського бюджету м. Знам’янка надійшло доходів у сумі 103045,5 тис. грн., що складає 103,6% виконання планових показників за 2016 рік.

Також Сергій Іванович звернув увагу присутніх на те, що за 2016 рік до загального фонду міського бюджету з державного бюджету було спрямовано 143092,3 тис. грн. міжбюджетних трансфертів, з них для Знам’янської Другої селищної ради - 110,0 тис. грн.

Сергій Філіпенко зустрівся з мешканцями Знам’янки  Другої

Враховуючи не великий відсоток перевиконання бюджету за кошти міського бюджету учні 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста забезпечені гарячим харчуванням. Від плати за перебування в дошкільних навчальних закладах міста звільнені діти-сироти, діти, що перебувають під опікою, діти, батьки яких перебувають та загинули в зоні АТО, діти з малозабезпечених сімей. Діти зазначених категорій забезпечені харчуванням за кошти міського бюджету

Значно оновлено матеріально-технічну базу закладів освіти. На придбання обладнання витрачено кошти у сумі 970523,40 грн., на проведення ремонтних робіт – 1148900, 49 грн.

Протягом звітного періоду в місті Знам’янка був проведений капітальний ремонт вулиць, доріг, тротуару по вул. Віктора Голого; виконані роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення , відновлено мережу зовнішнього освітлення довжиною 7,7 км.

Придбано та встановлено дитячі майданчики; придбано пристрій для освітлення пішохідного переходу; виконані роботи з капітального ремонту житлового фонду.

Під час зустрічі мешканці селища мали можливість поспілкуватися з міським головою про наболіле – встановлення урн та вивіз сміття; виділення земельних ділянок для городництва.

За підсумками зустрічі Сергій Іванович оголосив приємну новину для мешканців смт. Знам’янка Друга, а саме: це проведення ремонтних робіт та покращення матеріально-технічної бази закладів освіти смт. Знам’янка Друга у 2017 році : заміна вікон на металопластикові та проведення ремонту даху в ДНЗ №5 «Калинонька»; заміна вікон на металопластикові та ремонт корпусу початкових класів з проведенням водогону в ЗШ І-ІІІ ступенів № 6; Придбання комп’ютерного класу та заміна вікон на металопластикові ЗШ І-ІІІ ступенів № 7.

"ВК" у PDF