Олександрівський район
Влада

Діалог з підприємцями відбувся в Олександрівці

Діалог з підприємцями відбувся в Олександрівці
20 березня у залі засідань райдержадміністрації за ініціативи Олександрівської селищної ради відбулася зустріч з суб’єктами малого та середнього бізнесу селища під назвою “Діалог з підприємцями”.
В обговорені проблемних питань підприємництва у районі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей, голова районної ради Григорій Гончаренко, Олександрійський селищний голова Олександр Безпечний, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органі міністерств та відомств та підприємці.

Діалог з підприємцями відбувся в Олександрівці

У ході діалогу було обговорено питання зниження ставок місцевих податків, пошук шляхів легалізації трудової діяльності суб’єктів малого та середнього бізнесу тощо. Зокрема, підприємці наголосили на активізації роботи комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Також у ході зустрічі було обговорено проект рішення районної ради про “Програму розвитку малого та середнього підприємництва в Олександрівському районі на 2017-2018 роки”

У ході конструктивного діалогу між представниками органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування було досягнено домовленості щодо спільних дій по вирішенню актуальних питань підприємництва у районі.

"ВК" у PDF