Новгородківський район
Влада / Суспільство

Вшанування ветеранів

Вшанування ветеранів
У цьому році організація ветеранів України відзначає 30-річний ювілей. З нагоди цієї нагоди 14 березня у Новгородці відбувся урочистий захід.
В урочистостях взяли участь голови райдержадміністрації Андрій Кочерга та районної ради Олександр Горбенко, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Акусок, ветерани району, селищний та сільські голови. Керівники району виступили на святковому заході і привітали ветеранів, гостей та запрошених з ювілеєм.

Голова райдержадміністрації Андрій Кочерга високо оцінив бойовий і трудовий подвиг старшого покоління, яке сповна віддало себе служінню Батьківщині, стало прикладом для наслідування молодшим поколінням.

"І сьогодні обов’язок влади - турбуватися про ветеранів, дбати про їх соціальний захист. Ми будемо завжди підтримувати районну ветеранську організацію, працювати разом для успішної реалізації соціальних проектів, покликаних забезпечити гідні умови життя наших батьків, старших товаришів", – підкреслив голова райдержадміністрації.

Андрій Леонідович висловив подяку за сумлінну працю голові районної організації ветеранів України Івану Орлу, всім ветеранам війни і праці, воїнам-інтернаціоналістам за бойовий та трудовий подвиг, за збереження історичної правди і пам’яті, за велику патріотичну роботу, яку вони проводять з молоддю,

Свою вдячність висловив ветеранам від виконавчого апарату та депутатського корпусу районної ради Олександр Горбенко і побажав доброго здоров’я і життєвого благополуччя всім ветеранам району.

Вшанування ветеранів

"Відрадно відмітити, що ветеранські організації в нашому районі до цього часу існують та діють, що ви, шановані люди району, причетні до сьогодення, до нашого вируючого життя. Первинні ветеранські осередки – це зв’язок між нашою історією і сьогоденням. Проблеми ветеранського життя в районі успішно вирішуються значною мірою тому, що на чолі районної та первинних ветеранських організацій стояли і стоять здібні організатори, які заслужили повагу і шану сумлінною працею в народному господарстві, активною участю в громадському житті",– зазначив голова районної ради Олександр Горбенко.

Вшанування ветеранів

Андрій Кочерга та Олександр Горбенко вручили з нагоди ювілею нагороди ветеранам.

Вшанування ветеранів

Подякою обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, активну участь у громадському житті району та з нагоди відзначення 30-річчя від дня створення Організації ветеранів України нагороджено Глобу Тетяну Іванівну – голову первинної ветеранської організації села Петрокорбівка, Орел Марію Марківну – голову первинної ветеранської організації села Новомиколаївка, Шкоду Валентину Григорівну – голову первинної ветеранської організації села Верблюжка.

Грамотами районної державної адміністрації і районної ради за активну участь в розвитку ветеранського руху в районі та з нагоди 30-річчя створення Організації ветеранів України нагороджено Бондаренко Раїсу Никифорівну – ветерана праці, почесного секретаря районної організації ветеранів України, Бронзу Федора Омельяновича – ветерана праці, колишнього голову селищної організації ветеранів України, Ляхівця Миколу Григоровича - ветерана праці Спасівської сільської ради, Ткачука Володимира Івановича – ветерана праці, колишнього заступника голови районної організації ветеранів України.

Голова районної організації ветеранів України Іван Орел у своєму вітальному слові висловив подяку усім ветеранам району за активну громадську діяльність, плідну працю у ветеранській організації з соціального захисту та соціальної підтримки ветеранів, значний особистий внесок у справу патріотичного виховання молоді та вручив подяки районної організації ветеранів України головам первинних організацій, ветеранам праці, селищному та сільським головам.

Ніна Грязнова, помічник народного депутата України Олеся Довгого передала вітальну адресу від народного депутата України та вручила подяки і цінні подарунки за активну участь в розвитку ветеранського руху Гриньку Василю Івановичу – голові ветеранської організації ПТУ №36, Смаглій Ніні Василівні – голові ветеранської організації ПСП "Світанок", Микуленко Катерині Іванівні – голові ветеранської організації Куцівської сільської ради.

Вшанування ветеранів

Після завершення урочистих заходів відбувся святковий концерт художньої самодіяльності від працівників районного будинку культури.

Даний захід організовано керівництвом райдержадміністрації, районної ради, районною організацією ветеранів України, структурними підрозділами райдержадміністрації, працівниками галузі культури, селищним та сільськими головами.

"ВК" у PDF