Олександрівський район
Влада / Суспільство

Здоров’я наших дітей

Здоров’я наших дітей
У 2017 році на Кіровоградщині, за ініціативи голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, реалізується проект «Здоров’я наших дітей».
В рамках заходів по реалізації даного проекту голова районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко, перший заступник Анатолій Каражбей, начальник відділу освіти Сергій Тимко відвідали Олександрівське НВО №1 та №2.

Керівники району Ольга Борота та Григорій Гончаренко під час проведення загальношкільних лінійок звернулися до учнів та педагогічних працівників навчально-виховних об’єднань із закликом активно займатися спортом, вести активний спосіб життя, загартовуватися. У свою чергу вони запевнили дітей і педагогів про те, що районна державна адміністрація та районна рада вживали і будуть вживати дієвих заходів щодо створення комфортних умов для перебування дітей у навчальних закладах, оснащення навчально-матеріальної бази сучасними засобами навчання. Так, в минулому 2016 році в Олександрівському НВО №1 та Олександрівському НВО №2 встановлено по два інтерактивних комплекси, по одному навчальному комплексу та переоснащено сучасними компютерами діючі комп’ютерні класи, придбано різноманітне технологічне обладнання.

Районна державна адміністрація та районна рада у 2017 році продовжують роботу по забезпеченню опорних навчальних закладів обладнанням та спортивним інвентарем.

Ольга Борота та Григорій Гончаренко вручили учням Олександрівського НВО №1 та Олександрівського НВО №2 по сім волейбольних та сім баскетбольних м’ячів.

Здоров’я наших дітей

Керівники району відкрили перший в районі інтерактивний тир, де першими відвідувачами стали старшокласники Олександрівського НВО №1. Вони спільно з учнями перевірили свої вміння влучно стріляти.

Здоров’я наших дітей

Здоров’я наших дітей

Здоров’я наших дітей

Інтерактивний тир включає в себе мультимедійний проектор, веб-камеру, два макети автоматів АК-47, пістолетів Colt з навісними лазерними прицілами та програмним забезпеченням, що дозволить використовувати дане обладнання на уроках захисту Вітчизни не тільки учням Олександрівського НВО №1, а й старшокласникам з інших навчальних закладів району, сприяти кращій підготовці учнів до служіння в лавах збройних сил України.

"ВК" у PDF