Знам’янський район
Влада / Суспільство

Привітали ювілярів

Привітали ювілярів
Днями відзначили своє 80-річчя та 90-річчя ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій Приходько Василь Порфирович та Самофалов Олександр Никифорович.
В цей святковий день завітали до ювілярів з вітаннями та побажаннями міцного здоров'я, родинного тепла, добра і оптимізму на довгі роки: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна, голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна.

"Низький уклін вам за вашу мужність, стійкість та відвагу. Окремі слова подяки за виховання у прийдешнього покоління однієї з найважливіших чеснот – патріотизму. Живіть ще довго, даруйте нам честь та радість від спілкування з вами. Щиро зичу вам невичерпного здоров’я, сили духу й оптимізму!"-, сказав міський голова С.Філіпенко, звертаючись до Олександра Никифоровича.

Привітали ювілярів

"Нехай Ваша життєва нива колоситься добром та козацьким здоров'ям, а тепло Вашої душі повертається людською добротою і щастям" - підкреслила у своєму вітанні Ганна Олексіївна, звертаючись до Василія Порфирійовича.

Довідка:

Приходько Василь Порфирович - інв. ВВв 3 гр

18.02.1927 р. н. с. Грушківка Черкаська обл.
В лавах Червоної Армії з 10 грудня 1943 р. м. Миколаїв 27 учбовий стр. полк- курсант. Військова служба в 73 зенітно-артилерійському полку.
Демобілізувався в 1951р.
Після армії працював у лісництві Рівненській обл.
З 1972 р. по 1980 р. в м. Знам'янка в будівельній організації ПМК - 133.

Самофалов Олександр Никифорович - інв. ВВв 3 гр.

17.02.1937 р. н. селище Знам'янка, Знам'янський район.
Під час ВВв у віці семи років у 1944 р. був поранений.
Працював оглядачем вагонів ВЧД Знам'янка Одеської залізниці.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF