Знам’янський район
Влада

У Знам’янській райдержадміністрації захищали права дітей

У Знам’янській райдержадміністрації захищали права дітей
Заступник голови Знам’янської райдержадміністрації О. Грінчак провела засідання комісії з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації.
У Знам’янській райдержадміністрації захищали права дітей
На розгляд комісії було винесено наступні питання: про визначення годин спілкування батька із малолітньою дитиною; про подальшу роботу із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах; про надання висновку про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав матері відносно малолітньої дитини; про поновлення дії розпоряджень голови райдержадміністрації; про взяття та зняття сімей із соціального супроводу.

Після розгляду даних питань прийнятті наступні рішення: по першому питанню було прийнято рішення надати висновок про визначення годин спілкування батька зі своїм сином; також присутніми винесене попередження щодо належного виконання батьківських обов’язків по відношенню дітей; надати висновок про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно малолітньої дитини; поновити дію розпоряджень голови районної державної адміністрації від 09 червня 2015 року; затвердити звіти функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу; 4 сім’ї взяти під соціальний супровід; 8 сімей зняти із соціального супроводу.

За підсумками засідання заступник голови райдержадміністрації зазначила, що діяльність усіх структур, які працюють з дітьми в першу чергу повинна бути скоординована для того, щоб здійснити ряд заходів по забезпеченню державних гарантій і конституційних прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF