Онуфріївський район
Влада

Обрано новий склад Громадської ради при Онуфріївській РДА

Обрано новий склад Громадської ради при Онуфріївській РДА
18 січня відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Онуфріївській райдержадміністрації, яка є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів із громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
Участь у роботі зборів взяли: заступник голови районної ради Калницька К.М. та керівник апарату райдержадміністрації Євтушенко О.Ю..

Ініціативна група, яка організовувала підготовчу роботу по проведенню засідання, забезпечила в повному обсязі виконання поставлених перед нею завдань: призначила дату проведення зборів, їх порядок денний; провела прийом та реєстрацію документів від ІГС району; сформувала відповідно до отриманих заявок список учасників установчих зборів та виборчі мандати; взяла активну участь у інформаційній кампанії (оприлюднила оголошення на офіційному веб-сайті Онуфріївської райдержадміністрації та у районній газеті «Придніпров’я»).

Останнім етапом її діяльності було проведення установчих зборів та визначення порядку і способу голосування, підрахунку голосів.

У відповідності до порядку денного збори розглянули такі питання: обрали робочі органи установчих зборів: секретаря – Рудницьку В.М., членів лічильної комісії – Семенову Л.В., Ляча В.П., Роботу С.М., затвердили регламент зборів; проголосували за встановлення граничної чисельності членів Громадської ради; провели голосування по обранню оновленого складу Громадської ради.

Загалом же заяви на участь у формуванні складу Громадської ради подали 22 представника інститутів громадянського суспільства Онуфріївського району. Участь у голосуванні взяли 20 (2 були відсутній по поважній причині).

Присутні проголосували за граничну чисельність членів Громадської ради-20 представників ІГС, які взяли участь в установчих зборах. З поміж цього учасники зібрання обрали голову Громадської ради – Агафонова О.В., заступника голови громадської ради Ляча В.П., секретаря Рудницьку В.М., а також затвердили Положення, Регламент та план роботи Громадської ради на 2017 рік.

"ВК" у PDF