Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці відбулася нарада з активом Спілки ветеранів війни в Афганістані

У Знам’янці відбулася нарада з активом Спілки ветеранів війни в Афганістані
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Загородньої відбулася нарада з активом міської Спілки ветеранів війни в Афганістані.
На порядок денний виносилось три питання. Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська Ірина Валентинівна проінформувала про стан виконання угоди про співпрацю зі Спілкою ветеранів війни в Афганістані. Також обговорювалось питання по відзначенню в місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Отже, 14 лютого заплановано провести об’їзд сімей загиблих в Афганістані та вшанувати пам’ять на могилах полеглих воїнів-афганців.

15 лютого, з метою вшанування та підтримки ветеранів війни Афганістану, заплановано провести: поминальну панахиду за загиблими воїнами - учасниками бойових дій; урочисту ходу до меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану" та мітинг-реквієм.

Голова міської спілки Спілки ветеранів війни в Афганістані Фесюн Микола Степанович проінформував присутніх про проведену роботу щодо збору матеріалів – спогадів членів міської організації Спілки ветеранів Афганістану, які збираються для випуску збірки спогадів учасників бойових дій в Афганістані.

В обговорені питань, які розглядалися на нараді брала участь начальник відділу організаційно-кадрової роботи Зайченко Олена Анатоліївна. На нараді було прийнято рішення у січні також провести засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

"ВК" у PDF