Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці вітали ювіляра

У Знам’янці вітали ювіляра
Днями відзначив свій поважний ювілей ветеран Великої Вітчизняної війни Андрій Федорович Пісаревський, який на громадських засадах виконував обов'язки секретаря будинкового комітету житлового будинку №9 по вулиці Михайла Грушевського більше 20 років.
Привітати ювіляра з 90-то річчям завітали: секретар міської ради Наталія Клименко , голова Знам’янської міської громадської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, член президії міської організації ветеранів України Павло Ніколаєв .

У Знам’янці вітали ювіляра

Від імені міського голови Сергія Філіпенка та депутатського корпусу Знам’янської міської ради VII скликання секретар міської ради Наталія Клименко привітала ювіляра з визначною подією: "Ви поєднали у собі молоднечу енергію, відданість справі та високі моральні якості патріота і професіонала.Прийміть слова вдячності за Ваше щедре серце, за терпіння, за природний дар доброти, за високе почуття відповідальності, за добросовісну багаторічну працю на громадських засадах. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія і любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.", - зазначила Наталія Миколаївна.

"Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років"- додала у своєму вітанні Ганна Олексіївна

"ВК" у PDF