Знам’янський район
Влада

Знам’янські депутати затвердили міський бюджет на 2017 рік

Знам’янські депутати затвердили міський бюджет на 2017 рік
Під головуванням міського голови Сергія Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулася позачергова двадцять п’ята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.
Перед початком пленарного засідання, відповідно до розпорядження міського голови, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, відбулося спільне засідання депутатських комісій під час якого було розглянуто проекти рішень, що запропоновані для розгляду на позачерговій сесії міської ради.

До початку пленарного засідання, присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан.

На сесії міської ради були прийняті рішення: «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2015 року №56 «Про міський бюджет на 2016 рік», «Про міський бюджет на 2017 рік», «Про введення посад сестер медичних до штатних розписів закладів освіти».

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування шляхом оголошення позиції депутата. Присутні депутати більшістю голосів підтримали запропоновані проекти рішень.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації, члени виконавчого комітету.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: Л.Семиніна, Є.Ліщенко, С.Бойко, О. Бойчук, Т.Макарова, С. Кліпацький

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF