Знам’янський район
Влада

У Знам’янці затвердили міський план заходів «Безбар’єрна Кіровоградщина»

У Знам’янці затвердили міський план заходів «Безбар’єрна Кіровоградщина»
Міський голова Сергій Філіпенко провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 18 проектів рішень. Затверджено 17.
З метою забезпечення реалізації державної політики щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на території області, виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив міський план заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2016-2020 роки «Безбар’єрна Кіровоградщина».

З метою організації роботи ялинкових базарів для підготовки до святкування Новорічних свят виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив організувати ялинкові базари на територіях ринків міста та площі "Героїв Майдану" біля міського Палацу культури та дозволив виїзну торгівлю ялинками на площі "Героїв Майдану" біля міського Палацу культури суб’єктам господарювання з 20 по 30 грудня 2016 року. Ці суб'єкти господарювання мають дотримуватися чинного законодавства щодо обов'язкового маркування ялинок, які підтверджують законність їх придбання. У разі порушення діючого законодавства дозвіл на виїзну торгівлю буде анульовано.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради, виконавчий комітет Знам’янської міської затвердив перспективний план роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради на 2017 рік. Начальникам структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради забезпечити безумовне виконання вищезазначеного перспективного плану протягом 2017 року.

Відповідно до ст.14 Закону України „Про військовий обов`язок і військову службу” та розділу III Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (зі змінами) та з метою забезпечення своєчасного і якісного приписування, виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив приписку громадян 2000 року народження до призовної дільниці провести з 16 січня по 31 березня 2017 року в приміщенні призовної дільниці Знам’янського об`єднаного міського військового комісаріату.

За матеріалами офіційного сайту Знам'янської міської ради

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF