Новгородківський район
Влада

У Новгородці вітали працівників місцевого самоврядування

У Новгородці вітали працівників місцевого самоврядування
7 грудня із професійним святом вітали працівників однієї із найчисельніших ланок представницької влади на місцях. Найщиріші слова та побажання, подяка за працю лунали на адресу працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування та депутатів усіх рівнів.
З вітальними словами до присутніх звернулися голови районної ради Олександр Горбенко і райдержадміністрації Андрій Кочерга, які відмітили, що на місцеве самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення належних умов для проживання мешканців сіл та селища. Вони побажали присутнім здоров’я, щастя, миру та здійснення всього задуманого.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток народовладдя та з нагоди Дня місцевого самоврядування керівництво району вручили почесні Грамоти та Подяки працівникам місцевого самоврядування. Грамоти обласної ради отримали: Олександр Сириця, Новгородківський селищний голова; Тетяна Ковалішина, секретар Вершино-Кам’янської сільської ради; Володимир Чернявський, начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради. Грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено: Наталію Бондаренко, бухгалтера Петрокорбівської сільської ради; Ірину Горбатко, депутата районної ради; Аллу Кулик, депутата Верблюзької сільської ради; Наталію Лаліменко, Куцівського сільського голову; Володимира Орла, Новомиколаївського сільського голову; Миколу Самофалова, землевпорядника Тарасівської сільської ради; Ірину Хмару, секретаря Спасівської сільської ради; Анатолія Шикіла, депутата Інгуло-Камянської сільської ради.

Представник народного депутата України Олеся Довгого Ніна Грязнова передала вітання та щирі побажання від Олеся Станіславовича і оголосила Подяки за сумлінну працю голові районної ради Олександру Горбенку, головному бухгалтеру виконавчого апарату районної ради Лілії Вороній, Верблюзькому сільському голові Любові Кулик та Петрокорбівському сільському голові Зої Шепеленко.

Приєдналися до привітань і побажали всім причетним до свята доброго здоров’я на довгі щасливі роки життя та плідної роботи на благо жителів району військовий комісар Руслан Вівсяний, представники районного парламенту дітей, начальники відділів освіти Лідія Остапчук та культури, туризму і культурної спадщини Лілія Бойко, редактор районної газети «Новгородківські вісті» Ольга Лісова.

Багато приємних радісних хвилин для голів, секретарів сільських рад, працівників самоврядування, депутатів рад району додала святкова концертна програму за участі працівників районного будинку культури.

У Новгородці вітали працівників місцевого самоврядування

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF