Знам’янський район
Влада

У Знам’янці привітали зі святом представників місцевого самоврядування

У Знам’янці привітали зі святом представників місцевого самоврядування
Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.
За доброю традицією, 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в міському Палаці культури відбулися урочистості, в яких взяли участь: міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови Валентина Загородня , секретар міської ради Наталія Клименко, керуюча справами міськвиконкому Ірина Ратушна, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко, депутати міської ради, голови квартальних та будинкових комітетів, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники виконавчого комітету та громадськість міста, повідомляє офіційний сайт Знам'янської міської ради.

У Знам’янці привітали зі святом представників місцевого самоврядування

З вітальною промовою до присутніх звернувся міський голова Сергій Іванович Філіпенко. У своєму виступі Сергій Іванович зазначив, що цей день став "загальнонародним" святом для депутатів рад усіх рівнів, для посадових осіб місцевого самоврядування і, що найголовніше, для виборців, адже саме виборці довірили їм високе право і велику відповідальність від їхнього імені брати безпосередню участь у розв'язанні проблем територіальних громад нашого міста. Органи представницької влади в Україні загалом, і на Знам'янщині зокрема, стали такою дієвою силою. "Саме місцева влада,- наголосив Сергій Іванович, - є сьогодні найбільш наближеною до людей і зрозумілою їм. Зі своїми проблемами, болями, труднощами люди йдуть насамперед до міської ради, представників органів місцевого самоврядування".

У Знам’янці привітали зі святом представників місцевого самоврядування

Свої слова глибокої шани та поваги Сергій Іванович висловив ветеранам органів місцевого самоврядування. Також міський голова подякував всім присутнім за щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті та побажав міцного здоров'я і терпіння, порозуміння і єдності, благополуччя і достатку в родинах.

Зі святом представників місцевого самоврядування також привітали: секретар міської ради Н.Клименко, помічник-консультант народного депутата України О.Довгого А.Іщенко, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, депутат Знам’янської міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, член виконавчого комітету А.Черевко, колишній начальник відділу культури та туризму Т.Стеблевська.

Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено відзнаками Кіровоградської обласної ради та Знам’янської міської ради.

У Знам’янці привітали зі святом представників місцевого самоврядування

Святковий настрій всім присутнім дарували вихованці міського Палацу культури.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF