Олександрівський район
Влада / Суспільство

Першокласники Михайлівського НВК повернуться до навчання

Першокласники Михайлівського НВК повернуться до навчання
8 грудня під головуванням першого заступника голови Олександрівської райдержадміністрації Анатолія Каражбея відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Комісія розглянула питання про відновлення навчального процесу в першому класі Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”.

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Тимка щодо присутності учнів у першому класі Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”, комісією прийнято рішення про відновлення навчання у першому класі Михайлівської ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”.

Першокласники Михайлівського НВК повернуться до навчання

Водночас, було прийнято рішення про продовження призупинення навчання за кабінетною системою в Михайлівській ЗШ І-ІІІ ст. КЗ “Михайлівське НВО”, здійснювати моніторинг кількості відсутніх учнів з причин захворювання на ГРВІ, а також забезпечувати дотримання Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання навчального закладу, зокрема температурного режиму та режиму провітрювання навчальних приміщень.

"ВК" у PDF