Олександрівський район
Влада

В Олександрівській райдержадміністрації обговорили формування показників районного бюджету на 2017 рік

В Олександрівській райдержадміністрації обговорили формування показників районного бюджету на 2017 рік
8 грудня під головуванням голови райдержадміністрації відбулася нарада з представниками бюджетних установ районного бюджету з питань формування показників районного бюджету на 2017 рік з використанням програмно – цільового методу.
У нараді взяли участь голова районної ради Григорій Гончаренко, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей та начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Шията.

Голова райдержадміністрації Ольга Борота наголосила на дотриманні виконання частини 4 статті 77 Бюджетного кодексу України в частині врахування при затвердженні місцевих бюджетів потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ та на проведення розрахунків за енергоносії і комунальні послуги. Під час наради, було обговорено дотримання законодавства щодо порядку складання бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм та забезпечення результативності бюджетних програм.

Начальник фінансового управління В.Шията ознайомила присутніх з головними вимогами і правилами складання бюджетних запитів та паспортів бюджетних програм, а саме:

1) Паспорт бюджетної програми формується з використанням інформації, наведеної у бюджетному запиті головного розпорядника, з урахуванням бюджетних призначень, установлених рішенням про районний бюджет.

2) Головні розпорядники розробляють проекти паспортів бюджетних програм і подають їх на затвердження фінансовому управлінню протягом 30 днів після набрання чинності рішенням про районний бюджет. Проекти паспортів бюджетних програм подаються до фінуправління разом з проектами наказів про їх затвердження у паперовому та електронному вигляді.

3) Паспорти бюджетних програм головного розпорядника затверджуються спільним наказом головного розпорядника та фінансового управління в трьох примірниках протягом 45 днів від дня набрання чинності рішенням про районний бюджет. Один примірник спільного наказу про затвердження паспортів бюджетних програм залишається у фінуправлінні, другий та третій – передаються відповідному головному розпорядникові, один з яких у встановленому порядку передається до УДКСУ. Головний розпорядник коштів у триденний строк від дня затвердження наказу про паспорт бюджетної програми подає його та паспорт бюджетної програми в електронному вигляді до фінуправління.

"ВК" у PDF