Знам’янський район
Влада

Подарунки для дітей з особливими потребами

Подарунки для дітей з особливими потребами
3 грудня в усьому світі відзначають День інвалідів, і саме цього дня увага всіх небайдужих звернена на проблеми людей з обмеженими можливостями, а особливо на дітей-інвалідів.
Уже традиційно в цей день було здійснено об’їзд всіх інтернатних закладів міста Знам’янка представниками влади. Цього разу у ньому взяли участь: міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови Валентина Загородня, депутат обласної ради Андрій Тесленко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко.


Подарунки для дітей з особливими потребами

З нагоди візиту поважних гостей вихованці Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів (директор Надія Заруцька) підготували святкову виставу. Оплесками та щирими усмішками зустрічали молодих виконавців гості.

Не приховував свого захоплення почутим і побаченим міський голова Сергій Філіпенко, який висловив вдячність колективу, що своєю повсякденною працею створює справжнє диво, надаючи своїм вихованцям все нові і нові можливості повноцінного та змістовного творчого життя. Він тепло привітав усіх присутніх та вручив дітям пам’ятні подарунки і солодощі.

Таланти вихованців загальноосвітньої школи-інтернату відзначив і Андрій Іщенко, який завітав до дітлахів з подарунками від нардепа і був вражений роботами юних художників: «Це чудово, що діти мають змогу творити і реалізовувати свої таланти».

Цього ж дня помічник нардепа разом з першим заступником міського голови відвідали Знам’янський дитячий будинок-інтернат ІІІ-ІV профілю та подарували його маленьким вихованцям солодкі подарунки. «Прекрасно, коли очі дітей світяться щастям! Ми обов’язково ще не раз завітаємо до інтернатних закладів Знам’янки з подарунками!» — запевнив наше видання Андрій Іщенко.

За матеріалами офіційного сайту Знам’янської міської ради.



"ВК" у PDF