Знам’янський район
Влада / Суспільство

Ваше життя – приклад самовідданості обраній справі, покликанню та долі

Ваше життя – приклад самовідданості обраній справі, покликанню та долі
Днями своє 60-ти річчя відзначила заступник головного лікаря з медичної частини КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Полєжай Наталія Борисівна.
Привітати ювіляра завітали поважні гості, а саме: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, секретар міської ради Климено Наталія Миколаївна, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Мацко Володимир Васильович та начальник відділу молоді, спорті та охорони здоров’я Ладожинська Руслана Анатоліївна.

Ваше життя – приклад самовідданості обраній справі, покликанню та долі. Упродовж років Ваша активна лікарська діяльність, талант керівника, золоті руки та щире серце здобули Вам повагу колег, любов друзів та нескінченну подяку пацієнтів. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас. Щиро зичу Вам здоров’я на довгі роки, бадьорого настрою, творчого ентузіазму та благополуччя! – зазначив у своєму вітанні міський голова Філіпенко С.І. та вручив Наталії Борисівні квіти та подарунок.

"Ваш обов'язок - приходити на допомогу людям, які цього потребують, і ви прекрасно з цим справляєтеся. Я хочу побажати вам, насамперед, міцного здоров'я, бадьорості духу та невичерпного оптимізму" - підкреслила секретар міської ради Клименко Н.М.

У відповідь іменинник подякував міській владі за теплі і щирі вітання, а також за значну підтримку галузі охорони здоров’я.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF