Знам’янський район
Влада

У Знам’янці встановлять пам’ятний знак на честь героя-земляка Дмитра Єфремова

У Знам’янці встановлять пам’ятний знак на честь героя-земляка Дмитра Єфремова
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася чергова дев’ятнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан.
До початку роботи відбулося спільне засідання депутатських комісій, під час якого було розглянуто питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік».

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутата міської ради К.Пастуха.

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування шляхом оголошення позиції депутата. До порядку денного сесії

Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено, враховуючи депутатські запити, 107 проектів рішень. Міська рада затвердила зі змінами та доповненнями 95 рішень та підтримала 5 депутатських запитів. Три проекти рішень був зняті з розгляду суб’єктами подання, а інші проекти не набрали необхідної кількості голосів.

У Знам’янці встановлять пам’ятний знак на честь героя-земляка Дмитра Єфремова

На сесії міської ради, у тому числі, були прийняті рішення: «Про встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Єфремова Д.С.» та «Про перейменування об’єктів топоніміки міста Знам’янка» відповідно до яких, погоджено встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Єфремова Д.С., героя-знам’янчанина, а також перейменовано вулицю Залізничну на честь Почесного громадянина міста Знам’янка Капелюхи С.В., які загинули у зоні проведення антитерористичної операції.

Затвердили депутати також рішення, що стосувалися: роботи комісії по припиненню комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»; регулювання земельних відносин, а також звіт міського голови про роботу виконавчих органів за ІІІ квартал 2016 року та встановили преміювання керівному складу міської ради та її виконавчого комітету на ІV квартал 2016 року. Взяли до відома інформацію про хід виконання міських програм.

Депутати внесли зміни до штатного розпису та підтримали кандидатуру Лихоти Галини Вікторівни на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління.

У різному, міський голова С.Філіпенко зачитав повідомлення про створення у міській раді між фракційного об’єднання «За рівні можливості» до складу якого увійшли Н.Коленченко, Н.Данасієнко, О.Карнаух, Л.Семиніна, Т.Макарова, І.Микуляк . Головою між фракційного об’єднання обрано Надію Іванівну Коленченко.

Секретар міської ради Н.Клименко повідомила присутнім депутатам інформацію щодо можливості прийняти участь у проекті «Європа на власні очі».

Депутат міської ради А.П.Мороз звернувся до присутніх і міського голови з проханням розглянути питання виділення коштів з міського бюджету, залучення не бюджетних джерел фінансування для лікування знам’янчанина, учасника антитерористичної операції Олександра Осіпова.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: А.Тесленко – депутат Кіровоградської обласної ради, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 3 депутати міської ради: С.Бойко – на лікарняному, Н.Тишкевич - відрядження, Є.Ліщенко – перебуває в зоні проведення АТО.

"ВК" у PDF