Онуфріївський район
Влада

Онуфріївський район готується зустріти День визволення України

Онуфріївський район готується зустріти День визволення України
26 жовтня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністраці Дудніка І.В., відбулось засідання оргкомітету щодо підготовки та відзначення в районі 72-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у Другій Світовій війні.
У засіданні взяли участь голова районної ради Уткіна Т.І., заступник голови районної ради Калницька К.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та секретар Онуфріївської селищної ради Філатова В.М..

Онуфріївський район готується зустріти День визволення України

Обговорюючи план накреслених заходів, перший заступник голови райдержадміністрації наголосив на своєчасному інформуванні про затверджений План заходів голів сільських та селищних рад щодо проведення відповідних урочистих заходів в усіх територіальних громадах району біля пам’ятних знаків та пам’ятників загиблих воїнів в роки Другої Світової війни.

Члени оргкомітету детально обговорили всі конкретні завдання, пов’язані з відзначенням цієї дати - 28 жовтня 2016 року в територіальних громадах та визначили відповідальних за напрямки роботи з підготовки й відзначення на Онуфріївщині 72-ої річниці визволення України.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF