Новгородківський район
Влада / Суспільство

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Запобігти. Врятувати. Допомогти.
Ці слова є девізом служби, яка засвідчує гуманність та жертовність однієї з найблагородніших професій – професії рятівника. Це вони захищають і рятують людей, матеріальні цінності, природні багатства від проявів стихії та техногенних катастроф.
З нагоди 20-ої річниці відзначення Дня рятівника та 175-ої річниці створення пожежної охорони Кіровоградщини 16 вересня 2016 року в Державній пожежно-рятувальній частині ДСНС відбулося урочисте зібрання. Перед особовим складом з привітанням виступив начальник районного сектору управління ДСНС Роман Малюта. Роман Васильович проаналізував роботу двох підрозділів – районного сектору управління та пожежно-рятувальної частини; зупинився на меті та цілях діяльності підрозділів, на кількості надзвичайних подій в районі та стані їх вирішення. Подякував за підтримку райдержадміністрації та районній раді, адже під програми у 2016 році виділено більше 53 тисяч гривень.

Він подякував всім працівникам, колегам за вірність обов’язку та постійну готовність до боротьби з незваним лихом, адже завдячуючи саме їхній праці підрозділ ДПРЧ-27 У ДСНС в області за результатами оцінювання роботи входить в десятку кращих. Р.В.Малюта побажав особовому складу, ветеранам служби міцного здоров’я, щастя, благополуччя, здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів.

Не міг Роман Малюта не згадати на зібранні і пенсіонерів пожежно-рятувальної служби, які після виходу на відпочинок і надалі допомагають підрозділу: В.В.Сліпченко, В.Ф.Руденко, І.В.Перепічай, Ф.П.Лисенко, М.Б.Орлов та інші.

Привітали рятівників й почесні гості: перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, заступник голови районної ради Віктор Криворучко, селищний голова Олександр Сириця. Вони поздоровили рятівників з професійним святом побажали їм миру і злагоди, родинного тепла, поменше проблем та «сухих рукавів». За нелегку і відповідальну службу працівникам служби вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради – Роману Явдощуку, Жану Єнакі, Антону Потапову, Сергію Білошистому, Олександру Барану, Світлані Черновій, Юрію Писаренку, Ігорю Петліну та Наталії Єнакі. Грамотами селищної ради з винагородами нагороджено Валентина Дорошка, Миколу Суркова, Леоніда Салогуба та Романа Глобу.

Зі щирими словами вдячності за високий професіоналізм і відповідальність по ліквідації пожежі в професійно-технічному училищі №36 звернувся до рятівників завідуючий господарством училища Сергій Басюк. Він побажав присутнім всіляких гараздів, здоров’я міцного та побільше життєвих благ. Тож нехай у наш нелегкий час вас, шановні рятівники, завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги.
Запобігти. Врятувати. Допомогти.
Запобігти. Врятувати. Допомогти.
Запобігти. Врятувати. Допомогти.
Запобігти. Врятувати. Допомогти.

"ВК" у PDF