---
Влада / Суспільство

Підприємці Кіровоградщини відзначили професійне свято

Підприємці Кіровоградщини відзначили професійне свято
2 вересня в облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня підприємця.
Звертаючись до учасників зібрання, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відзначив наступне: На сьогодні у сфері підприємництва працюють 40 тисяч жителів Кіровоградщини. На території області функціонує 7,5 тисяч малих та 500 середніх підприємств. В цілому у цій сфері задіяні до 130 тисяч чоловік. – Це ті люди, які щоденно працюють заради того, аби на території нашого регіону був забезпечений економічний розвиток, стабільність і достаток, – зазначив Сергій Кузьменко.

Підприємці Кіровоградщини відзначили професійне свято

Очільник області також відзначив. що за окремими показниками підприємницької діяльності Кіровоградська область посіла 4 місце у державі. – Розмір інвестицій в економіку області за минулий рік склав майже 2 млрд. грн. Левова частка цих коштів надійшла саме від підприємців нашого регіону. А це означає створення нових робочих місць, виплата заробітної плати, що відчутно зросла за останній час, а також збільшення надходжень до обласного і місцевих бюджетів та, відповідно, економічний і соціальний розвиток територій, – відзначив голова облдержадміністрації.

– Наші підприємці є соціально відповідальними, беруть активну участь у різних соціальних проектах, налагоджують партнерські відносини з органами місцевого самоврядування, дбаючи про подальший розвиток територій. Зокрема, надають активну допомогу у ремонті місцевих доріг, шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших соціальних закладів. Це можливо лише за умов, коли підприємець почувається у своїй державі справді впевнено. Адже, як зазначив Президент, той хто створює нові робочі місця і сплачує податки, є одними з головних людей у державі, – наголосив очільник області.

Сергій Кузьменко побажав підприємцям області прийняття вдалих бізнесових рішень, укладення успішних контрактів, надійних партнерів по бізнесу та встановлення у країні миру, аби кожен підприємець мав можливість реалізувати свої задуми та бізнесові проекти.

Підприємці Кіровоградщини відзначили професійне свято

На завершення урочистих заходів підприємців привітали концертною програмою солісти Кропивницького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького.

"ВК" у PDF