Знам’янський район
Влада / Суспільство

Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України

Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України.
У роботі президії також взяв участь міський голова Сергій Філіпенко і директор територіального центру по обслуговуванню інвалідів, людей похилого віку – Тетяна Миколаївна Костікова.

На порядок денний було винесено питання щодо обговорення орієнтовного плану заходів святкування Дня ветерана. Голова ради міської організації ветеранів України – Ганна Олексіївна Бабійчук ознайомила членів Президії з пропозиціями до плану загальноміських заходів а саме:

- Проведення святкової зустрічі керівництва міста, залізниці з ветеранами міста «Осіннє золото душі» (Привітання, концертна програма, лотерея «Щасливе місце»).

- Святкова зустріч ветеранського активу.

- Відвідування на дому ветеранів-старійших

- Проведення в кожному колективі, незалежно від форми власності, зустрічі керівництва з ветеранами підприємств та відвідування хворих і не здатних самостійно пересуватися на дому.

Обговорення проходило активно і з пропозиціями до міського голови, щоб одним із пріоритетним напрямків діяльності міської влади був соціальний захист людей похилого віку, збільшення видів послуг територіальним центром та ін. Також під час президії було піднято питання щодо організації передплати видань «Знам’янські вісті» та оздоровлення ветеранів праці в лікарні відновлювального лікування.

Ганна Олексіївна ознайомила присутніх із відповідями на зауваження від Міністерства соцполітики (субсидії, перерахунок пенсій) від Міністерства економічного розвитку і торгівлі (ціноутворення на природній газ), народного депутата України Довгого О.С. (про передплату газети «Знам’янські вісті»), Кіровоградської обласної ради (про санаторно-курортне лікування пенсіонерів і ветеранів праці), міського голови Філіпенка С.І. (про стан пільгового перевезення, наявність касових апаратів в оптових та інших торгових магазинах, збільшення послуг територіальним центром, лікування в міській та районній лікарні, благоустрій міста).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF