Знам’янський район
Влада / Суспільство

У навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника

У навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника
Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, сьогодні роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя.
Учні шкіл, технікумів, коледжів, вузів, подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули.

Міський голова Сергій Філіпенко взяв участь у святкуванні Дня Знань у ЗОШ І-ІІІ ст. №7 , ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 та НВК "Знам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія".

У навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника

"Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки а учням - до своєї другої домівки - школи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, - ми завжди залишаємося вашими учнями! Бажаю всім Вам досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!" - зазначив міський голова, вітаючи всіх присутніх зі святом.

Під час урочистої лінійки у НВК "Знам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія" міський голова наголосив, що даний навчальний заклад розпочав навчання в цьому році з новою назвою та підкреслив, що своєрідною інвестицією в майбутнє є необхідність розвитку загальноосвітніх навчальних закладів міста, виходу на вищий, якісно новий рівень розвитку. Сергій Іванович побажав педагогічному і учнівському колективам гарного навчального року та вручив символічну "Ніку", квіти та подарунок від народного депутата України Олеся Довгого переможцю щорічного конкурсу "Людина року" у номінації "Юний талант року" – Ляшенко Поліні Русланівні.

Також до вітань в цей день приєдналися: помічники народного депутата України Довгого О.С. Іщенко А.М., Іщенко А.В., депутат Кіровоградської обласної ради Тесленко А.В., секретар міської ради Клименко Н.М., начальник відділу освіти Грекова Л.А. та начальник Знам’янського відділення Приватбанку Міщенко І.В. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк С.А. привітав учнів та педагогічний колектив навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей".

Керуюча справами міськвиконкому Ратушна І.О. відвідала та привітала з початком нового навчального року педагогічний колектив, учнів та батьків ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка.

Начальник відділу організаційної та кадрової роботи Зайченко О.А. відвідала ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

Жодне свято не проходить без подарунків. Від народного депутата України Довгого О.С. ЗШ ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка № 1, ЗОШ І-ІІІ ст. № 4., НВК "Знам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія" та ЗОШ І-ІІІ ст. №7 отримали набори канцелярських приладів для першокласників, а ЗОШ № 6 отримала інтерактивну дошку та проектор.

У навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника

Нагадаємо, що раніше для навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" 2 за підтримки народного депутата України Довгого О.С. були придбані жарочні шафи.

Також від депутата Кіровоградської обласної ради Руденко Д.П. всі загальноосвітні заклади міста отримали Wi-Fi роутери.

"ВК" у PDF