Знам’янський район
Влада / Суспільство

Керівники району привітали з 90-річним ювілеєм Сергія Карповича Саламаху

Керівники району привітали з 90-річним ювілеєм Сергія Карповича Саламаху
У День незалежності України, 24 серпня, Сергій Карпович Саламаха, мешканець села Володимирівка, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, відсвяткував свій 90-річний ювілей.
Сергій Карпович пройшов нелегкий та тернистий шлях. На його долю припали роки сирітського дитинства, запеклої Другої Світової війни, нелегкого періоду відбудови народного господарства після війни. Усе життя ветеран працював водієм на цукровому заводі, має 50 років загального трудового стажу. З дружиною, яка померла більше 16 років тому, виховав двох доньок. На жаль, життя продовжує посилати Сергію Карповичу тяжкі випробування: у автокатастрофі загинула одна донька з онуками, друга – тяжко захворіла. Але, незважаючи на усі незгоди, Сергій Карпович зустрів свій поважний вік з посмішкою на обличчі та у колі привітних гостей.

Крім родичів та близьких, шанованого ювіляра привітали голова районної державної адміністрації Олександр Лукашов, голова районної ради Сергій Макаренко та Володимирівський сільський голова Людмила Грібеннікова, які вручили ветерану пам’ятні подарунки.

Керівники району привітали з 90-річним ювілеєм Сергія Карповича Саламаху

– Молодь пам’ятає Ваші подвиги, огортає увагою, шанує ту історію, яка писалася Вашою кров’ю та потом, – зазначив у привітанні голова райдержадміністрації Олександр Сергійович. – Низький Вам уклін, здоров’я та сімейного затишку, який дозволить Вам зустріти ще не один ювілей.
Сергій Карпович подякував шановним гостям за теплі та щирі слова привітання.

"ВК" у PDF