Онуфріївський район
Влада / Суспільство

Відзнака до Дня незалежності

Відзнака до Дня незалежності
Майже п’ятнадцять років тому, в Онуфріївці був створений новий колектив ДП «Онуфріївський лісгосп». З кожним роком умови праці лісівників змінювалися.
Зміцнилася матеріальна база підприємства, постійно створюються нові робочі місця, забезпечується оснащення виробничих процесів новою технікою та новітніми технологіями, постійно підвищується заробітна плата, зростають обсяги виробництва, забезпечуються стабільні та досить відчутні надходження до бюджетів держави всіх рівнів. Протягом цих років, культура виробництва на підприємстві змінила обличчя кожного лісництва та лісгоспу, тим самим покращуючи вигляд селища, в якому вони знаходяться і стали взірцем для інших підприємств та установ.

Директор разом з колегами активно приймає участь в житті району, підтримують всілякі заходи на покращення життя дітей, пенсіонерів, інвалідів та воїнів АТО.

Всі ці відчутні зміни високо оцінила Онуфріївська районна державна адміністрація і районна рада. За сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток району, активну громадську позицію та з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України колектив ДП «Онуфріївський лісгосп» під керівництвом директора лісгоспу Здебської Валентини Павлівни було занесено на районну Дошку Пошани.

Відзнака до Дня незалежності

Звичайно, це результат злагодженої команди однодумців, які спільно долають труднощі та перешкоди, задля розбудови нашої держави.

Відзнака до Дня незалежності

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF