Світловодський район
Влада / Суспільство

Затверджено переможців конкурного відбору на посади директора МЦБС та директора МПК

Комісія з проведення конкурсного добору затвердила переможців на посади директора міської централізованої бібліотечної системи та директора міського Палацу Культури.
17 серпня комісією з проведення конкурсного добору на посади директора міської централізованої бібліотечної системи та директора міського Палацу Культури був проведений перший тур де було затверджено учасників по два претендента на посаду. Таким чином на посаду директора міської централізованої бібліотечної системи подали заяви Тетяна Головачова та Єлизавета Ялова, а на посаду директора міського Палацу Культури Анна Коваленко та Лариса Ляшенко.

22 серпня члени комісії провели другий етап конкурсу, де заслухали презентації та плани проекту-розвитку на 1 та 5 років, у своєму галузевому спрямуванні. Після детального ознайомлення з проектами та претендентами члени комісії в режимі голосування обрали директора міської централізованої бібліотечної системи – Тетяну Головачову, та директора міського Палацу Культури – Ларису Ляшенко.

"ВК" у PDF