Знам’янський район
Влада / Суспільство

Конкурс завершено. Нагородження переможців

Конкурс завершено. Нагородження переможців
На виконання рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Про затвердження результатів міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік завітали до переможців та призерів цьогорічного Конкурсу, привітали та вручили Сертифікати на виконання робіт.
У номінації "Краща вулиця" сертифікат на виконання робіт на суму 25,0 тис. грн. за зайняте вулицею ім. Ярослава Мудрого І місце було вручено голові квартального комітету Валентині Івановні Кондратьєвій.

Конкурс завершено. Нагородження переможців

У номінації "Кращий багатоповерховий будинок"сертифікати на виконання робіт на суму 25,0 тис.грн., 20 тис.грн. та 10 тис.грн. відповідно, за зайняте І, ІІ та ІІІ місця було вручено:

- голові ЖБК №5 «Калініна» по вулиці Калиновій,111 Коптєльцеву Миколі Дмитровичу;
- голові новоствореного ОСББ по вулиці Глібка,2 Холявку Роману Анатолійовичу;
- голові будинкового комітету №6, до меж якого входить житловий будинок №85 по вулиці Віктора Голого, Шведченко Ірині Вікторівні.

У номінації "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" сертифікати на виконання робіт на суму 25,0 тис.грн., 20 тис.грн. та 10 тис.грн. відповідно, за зайняте І, ІІ та ІІІ місця було вручено:

- голові ОСББ «Енергетик19» по вул. Енергетиків,19 Романенко Олені Володимирівні;
- голові ОСББ «Інтернаціональна,10/12» по вул. Холодноярській,10/12 Романовій Валентині Георгіївні;
- голові ОСББ «Зодіак-Знам’янка»по вул. Калиновій,109 Горбань Людмилі Іванівні.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Анатолійович Гребенюк, вітаючи мешканців вулиці та будинків, відзначив, що тільки спільними зусиллями можливе покращення благоустрою міста, а проведення Конкурсу є одним із факторів розвитку і підтримки ініціативи жителів по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання.

Фінансування робіт переможцям та призерам міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" в кожній номінації, визначення виконавців робіт, за погодженням видів робіт із представниками переможців та призерів, буде здійснюватися управлінням містобудвання, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради ( нач. Н.Купріянова).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF