Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янському районі перевірятимуть заклади торгівлі

У Знам’янському районі перевірятимуть заклади торгівлі
На виконання доручення голови Кіровоградської облдержадміністрації щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливими гострими кишковими інфекціями, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олени Слюсаренко, відбулося засідання тимчасової робочої групи щодо перевірки закладів торгівлі з реалізації продовольчих товарів та закладів громадського харчування.
У засіданні взяли участь представники управління Держпродсповживслужби в Знам’янському районі, Знам’янського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та структурних підрозділів райдержадміністрації. Під час роботи робочої групи розглянуто питання складної епідемічної ситуації щодо гострих кишкових інфекційних захворювань та шляхи запобігання щодо подальшої захворюваності населення.

У Знам’янському районі перевірятимуть заклади торгівлі

За результатами засідання визначені пріоритетні напрямки проведення перевірок закладів торгівлі з реалізації продовольчих товарів та закладів громадського харчування на відповідність вимогам чинного законодавства на території району, які будуть проводитись протягом серпня 2016 року.

"ВК" у PDF