Олександрівський район
Влада

В Олександрівці засідала комісія з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

В Олександрівці засідала комісія з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам
8 серпня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Анатолія Каражбея відбулося засідання районної комісії з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам
Розглядалося подання відділення виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Знам’янському районі Кіровоградської області і про призначення/поновлення або про відмову у призначенні/поновленні пенсії внутрішньо переміщених осіб, також розглядалося подання управління соціального захисту населення Олександрівської РДА про призначення/поновлення або про відмову у призначенні/поновленні соціальних виплат внутрішньо переміщених осіб.

Вирішили відділенню виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Знам’янському районі Кіровоградської області призначити виплату пенсії одній переміщеній особі, та відмовити у призначенні виплати пенсії 6 переміщеним особам. Управлінню соціального захисту населення призначити/поновити державні соціальні допомоги 2 внутрішньо переміщеним особам. В обговоренні вищевказаних питань приймали участь всі присутні члени комісії.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF