Новгородківський район
Влада

У Новгородці готуються до головних державних свят

У Новгородці готуються до головних державних свят
5 серпня відбулося засідання районного організаційного комітету з підготовки святкування та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.
У засіданні оргкомітету взяли участь голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Краснюк, заступник голови районної ради Віктор Криворучко, селищний голова Олександр Сириця, керівники та представники структурних підрозділів райдержадміністрації, служб та організацій району.

Членами організаційного комітету обговорено основні положення Указу Президента України від 03 грудня 2015 року № 675/2015 "Про відзначення 25-ї річниці незалежності України", якими передбачено проведення заходів з нагоди свят, у тому числі, урочисте підняття Державного Прапора України; залучення до проведення урочистостей представників органів державної влади і місцевого самоврядування, громадськості; вшанування учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях; покладання квітів до пам’ятних знаків та місць поховання борців за незалежність України тощо.

Учасники засідання розглянули план проведення районних заходів, обговорили концепцію відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України, висловивши свої зауваження та пропозиції.

З метою гідного відзначення 25-ї річниці проголошення незалежності України, надано відповідні доручення учасникам оргкомітету, які залучені до організації даних заходів.

"ВК" у PDF