Знам’янський район
Влада

Виїзний прийом громадян у Трепівці

Виїзний прийом громадян у Трепівці
Голова районної державної адміністрації Олександр Лукашов провів особистий виїзний прийом громадян у с.Трепівка
Під час особистого прийому громадян за допомогою до очільника району звернулися 5 мешканців Трепівської сільської ради, яких турбували особисті питання та проблеми життєдіяльності територіальної громади, зокрема: надання допомоги у проведенні ремонту покрівлі даху та опалювального котла учасника Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років; у спилянні дерев; наданні роз’яснень щодо використання коштів субсидії на літній період; виплати допомог по безробіттю та малозабезпеченим громадянам.

Зверталися громадяни і з питань прискорення ремонту шкільного автобусу Трепівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Більшість питань було вирішено безпосередньо на місці, а решту – взято під особистий контроль головою районної державної адміністрації та надані ним відповідні доручення щодо їх вирішення.

Виїзний прийом громадян у Трепівці

— Питання, які були порушені сьогодні на особистому виїздному прийомі, не залишаться поза увагою районної влади, – зазначив голова райдержадміністрації Олександр Лукашов. – За наслідками їх розгляду заявникам буде повідомлено у встановлений чинним законодавством термін.

Слова подяки від жителів населених пунктів лунали на адресу Трепівського сільського голови Юрія Долинка, завдяки зусиллям, енергії та старанням якого, вирішується багато проблемних питань території.

Також, голова райдержадміністрації О.Лукашов з метою перевірки стану підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 роки відвідав Трепівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, Топилянський, Копанівський та Казарнянський фельдшерські пункти, Топилянський навчально-виховний комплекс.

"ВК" у PDF