Знам’янський район
Влада / Суспільство

На порядку денному – підготовка до роботи в осінньо-зимовий період

На порядку денному – підготовка до роботи в осінньо-зимовий період
Голова районної державної адміністрації О.Лукашов провів засідання районного штабу з питань підготовки господарського комплексу району до забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2016/2017 року.
– Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року, забезпечення соціальної сфери району стабільним та якісним теплопостачанням є одним із головних завдань у роботі структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ, розташованих на території району, – підкреслив Олександр Сергійович.

Для забезпечення життєдіяльності району в осінньо-зимовий період комунальними підприємствами району виконуються роботи з поточного ремонту мереж водопостачання.

Проводиться планова підготовка закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Укладаються угоди на технічне обслуговування газового обладнання котелень. Проводяться роботи по утепленню вікон та дверей, поточного ремонту покрівель.

— На даний час відремонтовано шиферні покрівлі лабораторії і денного стацірнару центральної районної лікарні, ущильнені вікна та двері, продовжується санітарна обрізка дерев.. Розпочаті роботи по відновленню водостоків даху головного корпусу, які виконані на 25%, — прозвітував головний лікарь ЦРЛ І. Муравський.

Залишки твердого палива в навчальних закладах району становлять 268,8 тон, деревини – 34,2 куб.м.Потреба у твердому паливі на новий опалювальний сезон становить 569, 2 тони. Дров твердих порід планується придбати 346,7 куб.м.

Очільник району наголосив присутнім на забезпечення контролю за вжиттям заходів щодо своєчасного проведення всіх ремонтних робіт на об’єктах житлово-комунальних підприємств та у закладах соціальної сфери; впровадження заходів, спрямованих на зменшення обсягів споживання природного газу теплопостачальними підприємствами; своєчасної підготовки теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року; забезпечення призначення субсидій на тверде паливо та скраплений газ у повному обсязі; реалізації на території району Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»; заготівлі до 01 жовтня 2016 року не менше 35% від потреби на опалювальний сезон запасів усіх видів палива для котелень закладів соціальної сфери.

Голова районної державної адміністрації О.Лукашов звернув увагу керівників на вжиття конкретних заходів з підготовки кожного об’єкту соціальної сфери до проходження опалювального сезону та забезпечення своєчаного проведення тендерних процедур щодо забезпечення їх природним газом та твердим паливом.

"ВК" у PDF