Новгородківський район
Влада

У Новгородківському ПТУ №36 проводяться відновлювальні роботи

Про заходи, які проводяться з метою ліквідації наслідків пожежі в Новгородківському ПТУ № 36, під час щотижневої апаратної наради поінформував заступник голови облдержадміністрації Олександр Мільто.
За його словами, працівники училища вже прибрали залишки вигорілого даху та підготували приміщення до проведення будівельних робіт. Проектно-кошторисна документація на об’єкт готується швидкими темпами. Серед першочергових заходів – відновлення покрівлі вартістю 800 тисяч гривень: 200 тисяч гривень буде виділено з бюджету селищної ради та 200 тисяч з бюджетів сільських рад району, по 50 тисяч гривень надійде з бюджетів Кіровоградського, Долинського, Петрівського і Устинівського районів, представники яких навчаються в училищі, а ще 200 тисяч гривень передбачено виділити з обласного бюджету.

Сьогодні у вигорілому корпусі ПТУ виконуються підготовчі заходи з відновлення внутрішнього електропостачання та системи теплопостачання, а також заміни вікон другого поверху та проведення оздоблювальних робіт. За словами Олександра Мільто, нині робиться усе можливе для того, щоб якнайшвидше можна було використовувати приміщення навчального закладу за призначенням.
<

"ВК" у PDF