Знам’янський район
Влада / Суспільство

Відновлено роботу ліфта

Відновлено роботу ліфта
Днями було відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт в 1-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. Віктора Голого, 122 (Фрунзе), який не працював близько 6-ти років. Модернізацією ліфта займалося ПП "Олександрія-ліфт".
Проінспектувати виконану роботи приїхав міський голова Сергій Іванович Філіпенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович та депутат міської ради, головний редактор газети "Знам’янські вісті" Коленченко Надія Іванівна.

Сергій Іванович спільно з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком С.А. депутатом міської ради Коленченко Н.І., та начальником Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуном В.О. піднявся в кабіні відремонтованого ліфта і переконався в його справності.

Кошти на ремонт ліфту були виділені з міського бюджету. Загальна вартість робіт склала близько 68 тис грн, зазначає зміський голова Сергій Іванович Філіпенко та додає, що цього ж дня запущений в експлуатацію і ліфт у першому під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. В.Голого, 91. (Фрунзе) А на черзі відновлення ліфту у 3 під’їзді у багатоповерховому житловому будинку по вул. Трудовій,7.

«Важливо відновлювати ліфти, але не менш важливо, щоб мешканці будинку забезпечили його збереження. Зроблено ще один крок по виконанню завдання відновити всі ліфти , що не працюють у місті» - підкреслив Сергій Іванович.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF