Онуфріївський район
Влада / Суспільство

Медики Онуфріївщини приймали вітання зі святом

Медики Онуфріївщини приймали вітання зі святом
У переддень професійного свята голова райдержадміністрації Самородченко С.М. та голова районної ради Уткіна Т.І. привітали медичних працівників району з нагоди Дня медичного працівника.
Цього року урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня ме¬дичного працівника відбулися в районному Будинку культури. Знов медичні працівники в теплій та дружній атмосфері відзначили своє професійне свято.

Медики Онуфріївщини приймали вітання зі святом

Представників найгуманнішої професії прийшли привітати голова райдержадміністрації Самородченко С.М. та голова районної ради Уткіна Т.І., секретар Онуфріївської селищної ради Філатова В.М.

Звертаючись з вітальним словом Сергій Миколайович сказав: «Здоров'я – це головне багатство, без якого неможливе щасливе і повноцінне життя, тому ваша праця завжди була і залишається затребуваною і шанованою. Від вашої кваліфікації та професіоналізму багато чого залежить у справі збереження здоров'я людей. Ви завжди поруч з нами. І напевне немає такої людини, яка б не отримала медичної допомоги, яка б не була вдячна вам за врятоване життя чи своєчасне лікування». Голова районної ради Тетяна Уткіна привітала медиків від депутатського корпусу та колективу районної ради. Побажала всім медикам Онуфріївщини щастя, добра, міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Подякувала за благородну працю, надійні руки, які надають нам радість зцілення, за відданість обраній раз і назавжди професії. За сумлінну і добросовісну працю на ниві охорони здоров'я та в зв'язку з професійним святом багато медиків було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Медики Онуфріївщини приймали вітання зі святом

Також привітали медиків і їх керівники - головний лікар Онуфріївської ЦРЛ Іванченко Л.О., головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївського району» Горобець Л.М., голова профспілкового комітету медичних працівників району Кривенко В.І.. Знов-таки Почесними грамотами обласного департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації було відзначено кращих працівників галузі медицини у районі, зокрема, грамоти отримали: заступник головного лікаря медичної частини Медвєдєва О.В., лікар-фтизиатр Спасов В.В., медична сестра поліклінічного відділення Письмена Т.В., лікаря-педиатр Онуфріївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Вербенко Л.М., лікар загальної практики- сімейний лікар Павлиської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Довгопол І.С..

Медики Онуфріївщини приймали вітання зі святом

А хвилини музичної насолоди подарували для медичних працівників аматори культури району.

"ВК" у PDF