Знам’янський район
Влада

На засіданны координаційного Центру надання допомоги учасникам АТО

На засіданны координаційного Центру надання допомоги учасникам АТО
Під головуванням заступника керівника Центру надання в місті допомоги учасникам антитерористичної операції Нікітіна Миколи Миколайовича за участю першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни відбулося засідання координаційного Центру.
Начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна проінформувала присутніх координаторів центру про використання коштів, що надійшли на цільовий благодійний рахунок підтримки воїнів АТО та членів їх сімей та про зміни в чинному законодавстві щодо призначення та надання житлових субсидій та пільг воїнам АТО та членам їх сімей.

Повідомила, що у 2015 році відкрито благодійний рахунок для накопичення коштів, які надходять для вирішення нагальних потреб для учасників АТО та членів їх сімей.

Начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна розповіла про розпочату підготовку до літнього оздоровлення дітей у пришкільних таборах. Отже, діти учасників АТО, які мають бажання можуть оздоровитися в даних таборах. Також, Людмила Анатоліївна ознайомила із переліком заходів, запланованих на святкування Дня захисту дітей, який відбудеться 1 червня у міському парку відпочинку.

Про стан розгляду земельних питань підтримки воїнів АТО та членів їх сімей доповіла начальник відділу земельних питань Алла Анатоліївна Грицюк, яка зазначила, що на даний час учасникам АТО надано 43 земельні ділянки, у червні на розгляд міської ради буде винесено питання про надання земельних ділянок учасникам антитерористичних операцій.

Шевченко Наталія Володимирівна - директор центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді розповіла про проведену роботу щодо анкетування , а саме оформлення соціального паспорту на учасників бойових дій на сході країни та членів їх сімей.

Перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна запросила дітей загиблих учасників АТО взяти участь у заходах до Дня захисту дітей, які відбудуться 1 червня о 15.30 у залі засідань міської ради, у міському парку відпочинку.

Валентина Григорівна звернулася до членів центру, забезпечити вирішення першочергових питань, які порушуються учасниками антитерористичних операцій .

Микола Миколайович подякував керівництву міста за тісну співпрацю.
Валентина Григорівна подякувала за участь у засіданні усім присутнім координаторам центру надання в місті допомоги учасникам антитерористичної операції та закликала до подальшої співпраці.

"ВК" у PDF