Онуфріївський район
Влада

Онуфріївських чиновників навчали роботі з учасниками АТО та членами їх сімей

Онуфріївських чиновників навчали роботі з учасниками АТО та членами їх сімей
27 травня 2016 року за ініціативою Онуфріївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при райдержадміністрації проведено семінар-навчання щодо роботи з учасниками АТО та членами їх сімей.
Головною метою зустрічі було знайомство з Цезар Наталією Миколаївною, яка на волонтерських правах приїхала з м. Мукачево, Закарпатської області для проведення навчання, а також надання практичних рекомендацій щодо роботи з учасниками АТО. Цезар Н.М. кваліфікаційний психолог, психотерапевт має спеціалізацію медична психологія.

У семінарі взяли участь спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники сільських та селищних рад, які відповідають за роботу з даною категорією, а також працівники районної ради, районного центру зайнятості, центральної районної лікарні, районного військового комісаріату, психолог відділу освіти та спеціаліст управління праці та соціального захисту населення РДА.

Онуфріївських чиновників навчали роботі з учасниками АТО та членами їх сімей

Засідання розпочала директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фірсова В.Б., яка коротко розповіла про напрямок роботи, з яким на даний час ми всі працюємо, про проблеми, які оточують учасників АТО, а також представила запрошеного волонтера – психотерапевта, якій передала слово для продовження проведення навчального семінару.

Цезар Наталія Миколаївна поділилася досвідом роботи з бійцями в зоні АТО, де неодноразово була присутня та надавала свою допомогу, розповіла про стресові ситуації та як їх подолати, а також надала психологічні рекомендації щодо роботи з демобілізованими учасниками АТО та їх сімей.

28 травня 2016 року Цезар Н.М. спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при районній спілці воїнів-інтернаціоналістів « Саланг» зустрілися з учасниками АТО та їх дружинами, де наддала їм змогу розкритися та розповісти про свій стан після пройденої війни. Учасники АТО активно спілкувалися та отримали психологічну підтримку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF