---
Влада

З початку року видано майже 5 тисяч наказів на відведення земельних ділянок

З початку року видано майже 5 тисяч наказів на відведення земельних ділянок
Останнім часом питання надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції в області вирішується в робочому порядку, нині вже немає "гостроти" зазначеної проблеми. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради.
Детальніше про роботу, яка проводиться на Кіровоградщині стосовно надання земельних ділянок учасникам АТО, поінформував виконуючий обов’язки начальника Головного управління Держгеокадастру в області Андрій Піньковський.

За словами посадовця, від початку року в області видано 4991 наказ на відведення земельних ділянок, з яких 3674 – учасникам АТО.

– Контролюється це питання. Ми проводили минулого тижня нараду з усіма райдержадміністраціями, особливих нарікань не виникало, – зазначив Андрій Піньковський. – Робота проводиться в нормальному режимі. Ті питання, які виникають, намагаємося вирішити позитивно.

Взагалі за увесь час, відколи органами Держгеокадастру в області проводиться робота з першочергового відведення земельних ділянок учасникам АТО, близько 5 тисяч осіб скористалися своїм правом і отримали земельні наділи у власність.

"ВК" у PDF