Знам’янський район
Влада / Суспільство

Золотий олімп — 2016

Золотий олімп — 2016
Кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І ми раді, що маємо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.
Участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках і після них, в школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. І шана юним обдарування, що ступили на цей нелегкий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням знати більше, ніж того вимагає шкільна програма.

26 травня 2016 року в залі засідань районної ради було проведено свято нагородження учнів шкіл Знам’янського району «Золотий Олімп — 2016», яке в районі відзначають 17 років поспіль.

Золотий олімп — 2016

Учасників свята привітали голова районної державної адміністрації О.Лукашов, голова районної ради С.Макаренко та помічник-консультант народного депутата О.Довгого А.Пустовой.

Сьогодні, як ніколи, Україна потребує людей національно свідомих, творчих, які готові свій талант і природне обдарування поставити на службу своєму народові і рідній землі. Безперечно, кожна дитина від природи талановита. І головне – допомогти їй знайти себе і вчасно визнати її талант.

Вручення подяк, дипломів, грошових винагород та подарунків проходило за номінаціями: «Інтелектуальна надія Знам’янщини», «Творча надія Знам’янщини», «Спортивна надія Знам’янщини, «Еліта року».

Золотий олімп — 2016

Слова подяки вчителям прозвучали в номінації «Серце віддане дітям».

Говорять, що мрії і бажання – річ матеріальна. Все загадане обов’язково збудеться. У сьогоднішніх випускників була унікальна можливість перевірити це. Різнобарвні кульки з їх бажаннями поринули в небо.

Золотий олімп — 2016

"ВК" у PDF