Знам’янський район
Влада / Суспільство

Привітали ювіляра

Привітали ювіляра
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з 75-ти річчям від Дня народження Валерія Маркеловича Тодоренка.
«Шановний Валерію Маркеловичу! Ваша працездатність, великий запас життєвих сил і енергії викликають захоплення. Бажаю Вам здоров'я, бадьорості духу, оптимізму та здійснення усіх планів і починань!

Добра і благополуччя, порозуміння й злагоди Вам, і Вашим рідним і близьким. Щоб доля й надалі була прихильною даруючи щасливі роки теплої осені життя, наповнені любов’ю дружини, дітей і онуків, шаною і повагою вірних і надійних друзів.», - зазначив міський голова Сергій Іванович Філіпенко, вручаючи квіти та вітальну листівку ювіляру.

«Завжди приємно, що про тебе пам'ятають, цінують і поважають » - подякував Валерій Маркелович.

Привітали ювіляра

Голова ради організації вітеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук привітавши, зазначила, що ювіляр досяг чергової віхи на своєму життєвому шляху, на якому творив добрі справи, що не передати словами всю шану і повагу яку Валерій Маркелович заслужив працюючи багато років на керівних посадах міста Знам’янка, Кіровоградської області, України та дружніх країн.

Привітали ювіляра

Також , до вітань з найкращими побажаннями здоров’я, миру, добробуту, сімейного затишку і тепла, довголіття приєднався Почесний громадянин міста Знам’янка, голова клубу "Діалог" Василашко Михайло Іванович.

"ВК" у PDF