---
Влада

Підвищення розміру заробітної плати – пріоритетне завдання влади на 2016 рік

Під час щотижневої апаратної наради, яку сьогодні провів перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, було порушено питання підвищення рівня заробітної плати найманих працівників та легалізації виплат.
Зокрема, серед важливих подій минулого тижня перший заступник голови облдержадміністрації відзначив проведення тематичної наради за участі керівників територій, організації роботодавців, профспілок та окремих підприємств Кіровоградщини.

– Глибоко турбує той факт, що у січні-березні 2016 року найнижчий розмір зарплат, за даними органів статистики, мають працівники у Вільшанському районі – 2633 гривні (останнє 21 місце), у Світловодському – 2645, у Новгородківському – 2671 гривня та в місті Олександрії – 2929 гривень, – зазначив Сергій Коваленко. – За результатами наради головам райдержадміністрацій поставлено завдання вжити комплекс заходів щодо підвищення розміру середньомісячної заробітної плати цього року щонайменше на 35-40%, порівняно з минулим роком. Це завдання є пріоритетним в діяльності райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, фіскальної служби, Пенсійного фонду, управління Держпраці.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF