Новгородківський район
Влада / Суспільство

Чергова перевірка підприємців-нелегалів

Чергова перевірка підприємців-нелегалів
19 травня районна робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення провели рейд-обстеження м’ясного павільйону на Олександрівському ринку.
У ході рейду, члени робочої групи, до складу якої входить представники управління Пенсійного фонду у районі, податкової інспекції, управління соціального захисту населення, управління економічного розвитку, управління агропромислового розвитку РДА, відділу поліції, районного центру зайнятості та ветеринарної лікарні, поспілкувалися з підприємцями та попередили їх про штрафи, які на них очікують у разі відсутності державної реєстрації, та за ухилення від сплати податків. У цьому році такий штраф становить 17 тисяч гривень, що більш ніж утричі перевищує річну суму податку. Тому торгівцям порекомендували зареєструвати свою працю.

Підприємці отримали акти-довідки, в яких їм рекомендовано провести державну реєстрацію як суб’єкта господарювання відповідно до закону в тижневий термін – до 26 травня та проінформувати про це податкову інспекцію.

"ВК" у PDF