Знам’янський район
Влада

Основне завдання — захист прав дитини

Основне завдання — захист прав дитини
Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.
Під головуванням керівника апарату райдержадміністрації О.Слюсаренко відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Олена Олександрівна відзначила, що права та інтереси дітей завжди стоять на першому місці. Влада країни докладає максимум зусиль для підвищення стандартів життя, направлених на захист прав дітей.

Під час засідання комісії були розглянуті питання щодо ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків, ведення ними аморального способу життя та не забезпечення належних умов для виховання та проживання дітей. З їх вини двоє дітей опинилися в складних життєвих обставинах.

Присутні детально обговорили питання порядку денного та прийняли рішення, спрямоване на подолання складного становища в даній сім’ї, попередження загрози життю і здоров’ю дітей. Сім’я була взята на облік працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також, кримінальної поліції у справах дітей з метою проведення профілактичної роботи.

"ВК" у PDF