Світловодський район
Влада / Суспільство

Під час профілактичного заходу в Григорівці було виявлено восьмимісячного хлопчика, який потребував негайного лікування

Під час профілактичного заходу в Григорівці було виявлено восьмимісячного хлопчика, який потребував негайного лікування
12 травня у Світловодському районі було організовано та проведено профілактичні заходи (рейди) «Діти вулиці», «Правопорушник», «Сім’я без насильства».
Цього дня у селах: Золотарівка, Микільське, Григорівка, Кобзарівка побували: заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов, начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Світлана Фокасій, директор Світловодського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Олександр Сідельников та старший інспектор Світловодського віддулу поліції ГУНП в Кіровоградській області Микола Корхов.

Під час проведення профілактичних заходів (рейдів):

- здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають на обліку як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах;
-дітей, які проживають в сім’ях опікунів (піклувальників);
-вияснялися причини складних життєвих обставин в сім’ях, проводилися індивідуально-виховні бесіди з батьками та дітьми, -надавалися рекомендації батькам щодо належного утримання та виховання своїх дітей, постійного контролю над дітьми та запобігання вчинення ними правопорушень.

Під час проведення обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають на обліку як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах, в одній із сімей села Григорівка виявлено дитину (хлопчика, 8 місяців), який потребував медичного обстеження та лікування (по зовнішнім признакам у дитини був жар, кашель, нежить, тяжке дихання). Про даний випадок негайно повідомлено до Григорівського ФАПу. Після обстеження лікарями дитину госпіталізовано до дитячого відділення Світловодської ЦРЛ.

У ході проведення рейду випадків бездоглядності, безпритульності дітей на території Микільської та Григорівської сільських рад не зареєстровано.

За матеріалами Офіційного сайту Світловодської РДА.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF