Знам’янський район
Влада

У Знам’янці готуються до 71-ї річниці Перемоги

У Знам’янці готуються до 71-ї річниці Перемоги
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Григорівни Загородньої у залі засідань міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни, у якій взяли участь керівники структурних підрозділів міськвиконкому.
Під час засідання обговорено відвідання та вітання ветеранів та учасників Великої вітчизняної війни, сценарій проведення мітингу 9 травня біля міського Палацу культури, основні організаційні моменти з підготовки до відзначення у місті 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.

Члени організаційного комітету визначилися із переліком заходів, запланованих у місті.

Зокрема, розпочнеться День пам'яті з урочистої частини біля міського Палацу культури. На меморіальному кладовищі відбудеться панахида по загиблих.

У міському парку відпочинку проводитимуться різноманітні заходи: концертні та літературно-музичні програми, виставки, спортивні змагання. Працюватимуть дитячі атракціони та святкова торгівля. За традицією всіх охочих пригощатимуть солдатською кашею.

"ВК" у PDF