Новгородківський район
Влада

Новгородківський район готується до відзначення 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Новгородківський район готується до відзначення 30-ї річниці аварії на ЧАЕС
21 квітня 2016 року перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Акусок та заступника голови районної ради Віктора Криворучка провів засідання оргкомітету по відзначенню 30-ї річниці аварії на ЧАЕС.
В оргкомітеті взяли участь: керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та редактор районної газети "Новгородківські вісті".

Новгородківський район готується до відзначення 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Заслухавши пропозиції щодо вшанування учасників аварії на ЧАЕС, членами оргкомітету прийнято рішення щодо відзначення на рівні району вказаної дати та проведення відповідних заходів: 26 квітня о 10 годині біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС відбудеться покладання квітів за участі керівництва району та селища, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та громадськості. Також прийняте рішення звернутися до релігійних організацій з проханням провести в цей день поминальні молебні за жертвами Чорнобильської трагедії.

Працівниками закладів культури та освіти буде проведена низка просвітницьких заходів, лекцій, уроків, бесід, переглядів кіно- та відеофільмів, які висвітлюють масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів.

Після урочистостей о 14.00 в районному будинку культури буде проведено тематичний захід "Чорнобиль не має минулого часу" за участю керівництва райдержадміністрації, районної та селищної ради, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, громадськості.

"ВК" у PDF