Новгородківський район
Влада / Суспільство

Казначеї Рівенщини відвідали Новгородківський район

Казначеї Рівенщини відвідали Новгородківський район
Напередодні 20-річчя Державної казначейської служби України, яке буде відзначатися 27 квітня 2016 року, Державною казначейською службою було організовано ряд заходів по обміну досвідом між казначеями з усієї країни.
Так, делегація начальників районних управлінь нашої області у ці дні відвідає Харківську область, а Кіровоградщина приймає гостей з Рівенської області.

19 квітня гостей з Рівенщини в Управлінні Державної казначейської служби України в Новгородківському районі зустрічали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Акусок та заступник начальника Управління Державної казначейської служби в районі Марія Дубовська. Тетяна Акусок коротко розповіла про наш район, про роботу бюджетних організацій та співпрацю з Управлінням Державної казначейської служби в районі.

Казначеї Рівенщини відвідали Новгородківський район

Марія Дубовська провела екскурсію по Управлінні, розповіла про організацію роботи Управління, про систему дистанційного обслуговування клієнтів, про кількість розпорядників бюджетних коштів. Також рівенчан цікавило створення належних умов для працівників та клієнтів Управління.

А 21-23 квітня у місті Тернопіль відбудеться Всеукраїнський семінар начальників районних Управлінь Державної казначейської служби України, участь у якому візьме і начальник районного управління Олена Березенко.

"ВК" у PDF